Handelsmissie over de circulaire en digitale bouwsector

Het Waals Agentschap voor Export en Buitenlandse Investeringen organiseert samen met Hub Brussel, GreenWin, Ecobuild, het Enterprise Europe Network en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een handelsmissie over de circulaire en digitale bouwsector in Nederland.

Dit is de ideale kans om in één keer kennis te maken met leveranciers van circulaire (isolatie)materialen, duurzame advies- en ingenieursbureaus, en
(eco)bouwclusters uit Brussel en Wallonië.

We nodigen u dan ook uit om kennis te nemen van de deelnemers op de B2Match website van het evenement: https://sustainable-and-digital-construction-mission.b2match.io/. Hier kunt u een overzicht van de meer dan 30 deelnemers vinden, en direct een afspraak met hen maken.

Dinsdag 4 oktober zal in het kader staan van de circulaire bouw, woensdag 5 oktober komt de digitalisering van de bouw aan bod. De B2Bs vinden plaats tussen 11:30 en 13:00, gevolgd door een walking lunch.

De locatie is het NH Conference Centre Koningshof, Locht 11, 5504 RM Eindhoven.

De voertaal zal Engels zijn, u hoeft dus geen Frans te spreken. Deelname aan het evenement is kosteloos en vrijblijvend.

U bent van harte welkom in Eindhoven!

Datum / Tijd
04-10-2022
11:30 - 14:00

Locatie
NH Conference Centre Koningshof

Adres
Locht 11
5504 RM Eindhoven

Meer informatie
https://sustainable-and-digital-construction-mission.b2match.io/