MaterialDistrict Utrecht

MaterialDistrict Utrecht

MaterialDistrict Utrecht (voorheen Material Xperience) wordt dit jaar georganiseerd van 5 tot 7 april 2022. Dit is een jaarlijks evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en voorschrijvers van materialen uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving (interieur, architectuur, tuin & landschap, leisure, meubel & interieurbouw en tentoonstelling, stage & decor) bij elkaar brengt.

Met 150 exposanten, een tentoonstelling met 250 materialen en een lezingenprogramma met 25 sprekers staat MaterialDistrict Utrecht weer bol van de materiaalinspiratie. Als enige jaarlijkse evenement voor materiaalvoorschrijvers uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving zet MaterialDistrict volop in op de Circulaire Economie. 

Hoe kun je circulair bouwen? Welke materialen dragen bij aan een gezonde leefomgeving? Gaan we straks energie besparen of opwekken met slimme materialen? MaterialDistrict Utrecht (voorheen Material Xperience) is het enige jaarlijkse evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en voorschrijvers van materialen uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving bij elkaar brengt en antwoord geeft op de belangrijkste vragen op weg naar een circulair gebouwde en ingerichte omgeving.

Via de website van MaterialDistrict kunt u gratis een entreekaart bestellen.

Bron: Betonhuis

Datum / Tijd
05-04-2022 - 07-04-2022
Hele dag

Locatie
Utrecht

Meer informatie
https://utrecht.materialdistrict.nl/