Circulariteit tijdens Dutch Green Building Week 2019

Circulariteit tijdens Dutch Green Building Week 2019

DGBC houdt van 23 tot en met 27 september 2019 de negende editie van de Dutch Green Building Week. Het thema van de week is #hetkanwel. Circulariteit is het dagthema op woensdag 25 september.

De afgelopen maanden heeft een consortium (Alba Concepts, WE Adviseurs, RVO en DGBC) een meetlat voor losmaakbaarheid ontwikkeld. Losmaakbaarheid is één van de indicatoren die in het programma circulariteit concreet worden uitgewerkt.

Tijdens deze bijeenkomst zal Mike van Vliet (Alba Concepts) de meetlat nader toelichten. Daarna illustreren we aan de hand van vier bestaande gebouwen hoe de meetlat in de praktijk werkt. Het rapport met de meetlat Losmaakbaarheid wordt aangeboden aan Esther ‘t Hoen (Ministerie van Binnenlandse Zaken). Zij zal ook meer vertellen over hoe er vanuit een nationaal beleid op verschillende fronten wordt gewerkt aan het dichterbij brengen van de circulaire bouweconomie. Ook zal Jan Kadijk (DGBC) meer vertellen over het volledige programma circulariteit waar losmaakbaarheid een onderdeel van is.

Bekijk de website van DGBC voor het volledige programma en overige informatie. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.


Datum / Tijd
25/09/2019
2:00 pm-6:00 pm

Adres
Circl
Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam
Nederland

Kaart wordt geladen...