Interessepeiling online gesprek CB’23 over de Leidraden 2.0

Interessepeiling online gesprek CB’23 over de Leidraden 2.0

De actieteams ‘Paspoorten voor de bouw’ en ‘Meten van circulariteit’ van Platform CB’23 hebben sinds oktober hard gewerkt aan 2.0 versies van leidraden voor circulair bouwen. Op donderdag 2 juli online gaat Platform CB’23 in gesprek met geïnteresseerden over deze werkafspraken. Wat staat er precies in de leidraden? Welke keuzes hebben de actieteams gemaakt om tot Leidraad 2.0 te komen? Hoe kun je de leidraden in je eigen praktijk toepassen?

Online programma op maat

Platform CB’23 heeft gekozen voor een online variant. Donderdag 2 juli start de lancering van de leidraden. Vervolgens organiseren ze interactieve werksessies die ze zo goed mogelijk willen toespitsen op de interesse van de deelnemers. Wil je meepraten over Paspoorten voor de bouw, Meten van circulariteit of het liefst over beide? Heb je nog geen enkele kennis opgedaan over de Leidraden en wil je begrijpen wat er in staat en hoe je ze kunt gebruiken? Of ben je al gepokt en gemazeld en wil je meer weten over de gemaakte keuzes en achtergronden? Of wil je over implementatie meedenken?

Interessepeiling

Geef vóór 1 juni door naar welke werksessie(s) je voorkeur uit gaat. Dat kan via de website van Platform CB’23.

Afhankelijk van alle voorkeuren zullen wij het programma samenstellen. Houd in ieder geval de ochtend, maar voor de zekerheid ook de middag van 2 juli vrij. Zodra het programma bekend is, sturen we een uitnodiging met aanmeldoptie.


Datum / Tijd
01/06/2020
Hele dag

Adres

,

Kaart niet beschikbaar