Online gesprek CB’23 over de Leidraden 2.0

Online gesprek CB’23 over de Leidraden 2.0

De actieteams ‘Paspoorten voor de bouw’ en ‘Meten van circulariteit’ van Platform CB’23 hebben sinds oktober hard gewerkt aan 2.0 versies van leidraden voor circulair bouwen. Op donderdag 2 juli online gaat Platform CB’23 in gesprek met geïnteresseerden over deze werkafspraken. Wat staat er precies in de leidraden? Welke keuzes hebben de actieteams gemaakt om tot Leidraad 2.0 te komen? Hoe kun je de leidraden in je eigen praktijk toepassen?

Verdiepingssessies

Je kunt kiezen uit verdiepingssessies over het onderwerp Meten van circulariteit en Paspoorten voor de bouw met daar binnen de keuze uit twee opties: A. Inhoudelijk: Welke keuzes zijn gemaakt om tot de Leidraad 2.0 te komen? B. Toepassen: Hoe kunnen we de Leidraad 2.0 implementeren? In totaal zijn er vier sessies waar je uit kunt kiezen. Elke sessie duurt 45 minuten. We richten ons op een groepsgrootte van circa 30 personen per online sessie. We gaan ervan uit dat je kennis hebt van wat er in de leidraden staat en bouwen daarop voort.

Aanmelden

Vier donderdag 2 juli online met ons dat de 2.0 versies zijn afgerond en ga in gesprek over deze werkafspraken voor circulair bouwen! Meld je vóór 23 juni aan voor het webinar in de ochtend en geef aan van welk(e) onderwerp(en) je een online verdiepingssessie bijwoont. Je ontvangt een week van tevoren inloggegevens voor het webinar en de indeling van de verdiepingssessies.

Bron: Platform CB’23


Datum / Tijd
02/07/2020
9:00 am-4:00 pm

Adres

,

Kaart niet beschikbaar