Online netwerkbijeenkomst Vlaamse circulaire bouw en infrastructuur

Online netwerkbijeenkomst Vlaamse circulaire bouw en infrastructuur

Op maandag 14 juni vindt de online netwerkbijeenkomst Vlaamse circulaire bouw en infrastructuur plaats. Bent u actief op het gebied van circulaire bouw en infrastructuur? Ontmoet spelers op de Vlaamse markt tijdens deze online netwerkbijeenkomst op 14 juni. U wordt ook bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en zakelijke kansen voor uw bedrijf.

Binnen een middag geven experts u een brede update over duurzame bouw en infrastructuur in Vlaanderen. Belangrijke spelers op deze markt vertellen over hun ervaringen met duurzaam aanbesteden, het gebruik van duurzaam, circulair en biobased materiaal als bedrijfsmodel, en het registreren van waar bouwmaterialen vandaan komen.

Voorlopig programma

  • 14:00 – 14:15 uur – Opening
  • 14:15 – 15:00 uur – Paneldiscussie: Ervaringen met duurzaam aanbesteden
  • 15:00 -15:40 uur – Paneldiscussie: Gebruik van duurzaam en circulair materiaal – een businessmodel
  • 15:40 – 15:50 uur – Koffie/theepauze
  • 15:50 – 16:30 uur – Paneldiscussie: Registratie van de herkomst van bouwmaterialen
  • 16:30 uur- Einde netwerkbijeenkomst

Organisatie

De organisatie van deze Vlaams-Nederlandse netwerkbijeenkomst is in handen van het Nederlands consulaat-generaal in Antwerpen, het Vlaams departement Mobiliteit en Openbare Werken, het Nederlands ministerie van Infrastructuur en Rijkswaterstaat en de Vlaamse Confederatie Bouw.

Deelnemen

Meld u aan per mail (ant-event@minbuza.nl). Vermeld daarbij ‘Netwerkbijeenkomst Infra – Circulaire Bouw’. U kunt zich uiterlijk 13 juni aanmelden. Deelname is gratis.

Bron: RVO


Datum / Tijd
14/06/2021
2:00 pm-4:30 pm

Adres

,

Kaart niet beschikbaar