Towards a circular European infrastructure

Towards a circular European infrastructure

Op 11 mei om 15:00 – 16:30 uur wordt een interessant evenement georganiseerd door het European Circular Economy Stakeholder Platform, onder de #EUCircularTalks paraplu, over circulaire infrastructuur. Het evenement wordt door RWS en Holland Circular Hotspot gehost, in samenwerking met een breed scala aan Europese leiders en connaisseurs op het gebied van circulair bouwen, zoals de Benelux, Madaster, Concular, ICLEI, FIR en L’Institut l’Economie Circulaire.

Deze #EUCircularTalk “Towards a circular European infrastructure” zal licht werpen op de cruciale rol die infrastructuur speelt bij het realiseren van een circulaire, klimaatneutrale economie en tegelijkertijd mogelijkheden voor samenwerking en gezamenlijke actie in Europa verkennen. Het evenement zal ook de discussie verbreden om de rol van circulaire infrastructuur op verschillende niveaus te bekijken.

De workshops zullen een gelegenheid zijn om succesverhalen onder de aandacht te brengen en uitdagingen en kansen te identificeren op gebieden zoals aanbestedingen, digitale logboeken, normen en technische regelgeving en circulair ontwerp voor infrastructuurwerken.


Datum / Tijd
11/05/2021
3:00 pm-4:30 pm

Adres

,

Kaart niet beschikbaar