Training ‘Circulair ontwerpen en bouwen’

Training ‘Circulair ontwerpen en bouwen’

BNA Academie en Copper8 beginnen in februari 2021 met nieuwe trainingen over circulair ontwerpen en bouwen. Deze training bestaat uit 5 cursus ochtenden en 1 terugkom-ochtend.

In 2018 heeft de BNA het Manifest ‘Wij gaan Circulair’ gelanceerd. Daaropvolgend is twee keer de BNA training ‘Circulair Ontwerpen en Bouwen’ met groot succes georganiseerd door de BNA Academie en Copper8. Een training, waarbij architecten van grote en kleine bureaus zijn meegenomen in Circulaire Economie, circulair ontwerpen en bouwen en hun rol als architect in de transitie. Deze 2 trainingen krijgen in het najaar van 2020 een vervolg. In 6 bijeenkomsten wordt de actuele thematiek rondom circulair ontwerpen en bouwen verdiept door verschillende experts.

Wat leer je?

In samenwerking met Copper8 en diverse inhoudsdeskundigen behandelen we de volgende thema’s: de principes van Circulair bouwen en ontwerpen, Circulariteit in de keten, Circulariteit en Financiën, Natuur inclusief en klimaat adaptief ontwerpen, Duurzaam adviseren en inkopen. Aan het begin van de reeks breng je een eigen casus in, waar je gedurende de hele training de opgedane theorie actief aan de praktijk toetst.

Voor wie?

Architecten, ruimtelijke ontwerpers, industrieel ontwerpers en andere creatieve professionals uit de bouw & vastgoedsector.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van BNA.

Bron: BNA


Datum / Tijd
09/02/2021
Hele dag

Adres

,

Kaart niet beschikbaar