Webinar circulariteit Aeres Hogeschool

Webinar circulariteit Aeres Hogeschool

In het kader van de Dutch Green Building Week organiseert Hevo op dinsdag 22 september 2020 van 11.00 tot 12.00 uur een webinar met als thema Circulariteit. Het project Aeres Hogeschool is onderwerp van gesprek.

De nieuwbouw van Aeres Hogeschool wordt gerealiseerd op het terrein van de Floriade te Almere. Tijdens de Floriade is dit het ontvangstgebouw voor gasten. Daarvoor is dit gebouw ook een voorbeeldproject in aansluiting op de (duurzaamheid)principes en ambities van de Floriade. Het gebouw is een schoolvoorbeeld van integrale duurzaamheid, waarin thema’s zoals circulair, groen, gezond, klimaatadaptief en energieneutraal bouwen gecombineerd zijn toegepast. HEVO is huisvestingsadviseur, kosten- en projectmanager van dit project en neemt u mee in het proces om beheerst tot een innovatief eindresultaat te komen. Aeres Hogeschool wordt een WELL-gecertificeerde school.

Dit event maakt deel uit van de online Dutch Green Building Week. Deelname is gratis. Aanmelden kan via de website van Hevo.


Datum / Tijd
22/09/2020
11:00 am-12:00 pm

Adres

,

Kaart niet beschikbaar