Webinar DuboCalc Utrecht en Gelderland

Webinar DuboCalc Utrecht en Gelderland

Platform WOW houdt samen met de twaalf provincies en Duurzaam GWW een reeks reeks regionale online bijeenkomsten voor gemeenten, waarin we uitleg geven over twee belangrijke onderdelen van duurzaam inkopen: de MilieuKostenIndicator (MKI) en de berekeningssoftware DuboCalc.

Dit webinar op 12 oktober gaat over DuboCalc en is in de eerste plaats bedoeld voor medewerkers van gemeenten in Utrecht en Gelderland.

DuboCalc is een softwaretool waarmee je snel en eenvoudig de milieukosten van ontwerpvarianten van GWW-werken berekent. DuboCalc wordt gebruikt door opdrachtgevers en (potentiële) opdrachtnemers voor het onderzoeken van varianten en het schrijven en beoordelen van (EMVI) aanbestedingen van GWW-werken. In deze training leer je de belangrijkste aspecten van het gebruik van het programma en de praktische en procesmatig toepassing ervan in aanbestedingen.

Werk je bij een andere overheidsinstantie of in een andere regio? Dan ben je ook van harte welkom om mee te doen. Kijk ook even op de reekspagina wanneer de training in jouw regio plaatsvindt.

Aanmelden kan via de website van Platform WOW.


Datum / Tijd
12/10/2021
1:00 pm-3:00 pm

Adres

,

Kaart niet beschikbaar