Webinar Subsidie Circulaire ketenprojecten

Webinar Subsidie Circulaire ketenprojecten

RVO geeft samen met Versnellinghuis Nederland circulair op donderdag 4 maart van 14.00 – 15.15 uur een online webinar over de subsidie circulaire ketenprojecten. Vanaf 1 april kunnen ondernemers weer aanvragen indienen voor de subsidie circuliare ketenprojecten.

Werk jij als ondernemer aan een circulair ketenproject? Dan is de subsidie circulaire ketenprojecten wellicht iets voor jou. In een circulair ketenproject werken MKB-ondernemers samen om een product- of materiaalketen circulair te maken. Dit kan om een bestaande of om een (deels) nieuwe keten gaan. Met de hulp van een procesbegeleider ontwikkelen ondernemers gezamenlijk een product, dienst, proces of businessmodel dat ze kort na afloop van het project op de markt brengen of toepassen. Het doel? Een circulaire keten dat het gebruik van grondstoffen en CO2-uitstoot vermindert.

Wat je kunt verwachten

In dit webinar geeft RVO een toelichting op de regeling en delen twee deelnemers uit projecten van de eerdere subsidieronde hun ervaringen. Als deelnemer heb jij de gelegenheid om tijdens dit webinar vragen over de subsidieregeling te stellen. Je leert van ervaringen van andere ondernemers en bent straks beter voorbereid op jouw aanvraag voor de subsidie.

Voor wie?

Dit webinar is voor MKB ondernemers in de circulaire economie

Door wie?

  • Opening door Mark Beumer, Het Groene Brein/Het Versnellingshuis Nederland circulair!
  • Ellen Sillekens (Sympany) en Kees van Rengs (Plennid) vertellen over hun circulaire ketenprojecten
  • Corine de Rijke (RVO) is adviseur circulaire economie en deelt kennis over de subsidie Circulaire ketenprojecten

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden via de website van Versnellingshuis CE.


Datum / Tijd
04/03/2021
2:00 pm-3:15 pm

Adres

,

Kaart niet beschikbaar