Week van de Circulaire Economie 2021

Week van de Circulaire Economie 2021

Van maandag 1 februari tot en met zaterdag 6 februari vindt de Week van de Circulaire Economie plaats. Tijdens deze week kunnen bedrijven en professionals eigen evenementen over de circulaire economie organiseren, met als doel om te laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt.

Circular Awards 2021

Tijdens de week van de Circulaire Economie worden ook de Circular Awards uitgereikt. Er zijn drie categorieën.

  • Circular Awards Business
  • Circular Award Public
  • Circular Heroes

Een organisatie of persoon nomineren? Dat kan hier.

RVO

Rijkswaterstaat

Klik op de datum om het volledige programma te bekijken:

NEN

Tijdens de week van de Circulaire Economie gaat NEN in gesprek met koplopers in de circulaire bouw. Wat hebben producenten van van biobased en andere circulaire innovaties nodig, en wat heeft NEN nodig om de transitie te ondersteunen?

ProRail

ProRail biedt een online programma aan met webinars over de vraag ‘Wat is de duurzame en circulaire toekomst van het Nederlandse spoor?’ Samen met Bureau Spoorbouwmeester, NS Stations, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Rijkswaterstaat geven we in vijf ochtenden inzicht in het circulaire denken en doen van de Nederlandse spoorsector en spreken we met een brede vertegenwoordiging van betrokken overheden, marktpartijen en studenten over de transitie naar een klimaatneutrale en duurzame spoorsector.

 

 

 

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van MVO NederlandHet Groene Brein, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, VNO-NCW en MKB-Nederland.

Meer informatie op de website van de Week van de Circulaire Economie.


Datum / Tijd
01/02/2021-06/02/2021
Hele dag

Adres

,

Kaart niet beschikbaar