Woningcorporatie Dag 2020

Woningcorporatie Dag 2020

Veranderingen in de samenleving en in de bouw, de omvangrijke energietransitie, de beperkte capaciteit van onze aardbol en de versnelling in de datawereld zullen de twintiger jaren van deze eeuw karakteriseren. De uitdaging voor woningcorporaties is om in deze omgeving een toekomstbestendige koers uit te zetten én te volgen.

Dit congres geeft u handvatten voor de uitdagingen van de twintiger jaren met oplossingen en inspiratie. Bas Sievers van Woonpartners gaat in op wat bewoners en maatschappij van de corporatie vragen. Willem Krzeszewski van Staedion vertelt waarom nieuwe integrale woonconcepten voor mensen met een ondersteuningsvraag nodig zijn. Jaap Boekholt van de Volmacht ziet circulair wonen als de nieuwe standaard voor woningbouw.

Zo pakken we ook de energietransitie / warmtenetten op en schilderen het beeld van de datagestuurde woningcorporatie. Margriet Drijver zal als boegbeeld van de renovatieversneller het met u hebben over vraagbundeling en Marjet Rutten, aanjager en vernieuwer bouw, is ervan overtuigd dat beter, sneller en goedkoper bouwen kan, als je het anders organiseert.

Ook presenteren we op deze dag de Nationale Trendradar Corporatievastgoed 2020. U krijgt een exemplaar. En tijdens de break-out sessies kunt u uw programma verder persoonlijk invullen door twee van de acht aangeboden verdiepende break-out sessies te volgen.

Bekijk hier het volledige programma, de inhoud van de break-out sessies, en de aanmeldmogelijkheden.

Bron: IVVD


Datum / Tijd
14/09/2020
10:00 am-4:30 pm

Adres
Nyenrode Business University
Straatweg 25, Breukelen
Nederland

Kaart wordt geladen...