circulairbouwen-subsidie-ketenprojecten
Subsidie voor circulaire ketenprojecten
13 maart 2020
Bouwplaats ter illustratie over veilig doorwerken tijdens coronacrisis
Ministers en bouw- en technieksector: samen veilig doorwerken tijdens corona
24 maart 2020

Feedback gevraagd voor conceptleidraden 2.0 van Platform CB’23

leidraden circulariteit

Feedback gevraagd voor conceptleidraden 2.0 van Platform CB'23

De actieteams Paspoorten voor de bouw en Meten van circulariteit van Platform CB'23 hebben sinds oktober hard gewerkt. Inmiddels hebben zij voor 80% de 2.0 versies van de leidraden gereed. Platform CB’23 wil graag een zo breed mogelijk draagvlak realiseren. Daarom is er een openbare consultatieperiode van drie weken.


Categorie: Nieuws
Door: redactie, 20 maart 2020

Vanaf dinsdag 24 maart is het concept van Meten van circulariteit hier te downloaden, vanaf donderdag 2 april die van Paspoorten voor de bouw hier.

Online toelichting

Tijdens Building Holland zou Platform CB'23 de conceptleidraden toelichten en met betrokkenen in gesprek gaan om een verdieping te maken ten behoeve van de 100% versies die ze in juli gereed willen hebben. Aangezien alle live-evenementen niet door kunnen gaan, kiest het Platform voor videotoelichtingen op de leidraden en het proces van de consultatie. Deze zullen tegelijkertijd met de leidraden online komen te staan. De webcasts zijn hier te bekijken.

Ten opzichte van de consultatieperiode op de leidraden 1.0 wordt er nu onderscheid gemaakt in de verschillende soorten feedback. Op de website wordt een commentaarmodule ingericht waarin je kunt aangeven of iets een taalkundige fout is, je inhoudelijk een suggestie tot verbetering hebt of dat je een fundamenteel bezwaar hebt tegen een deel van de tekst.

Bron: Platform CB'23