Gamechangers in de bouw & infra

Gamechangers in de bouw & infra

Het Klimaatakkoord bevestigt nog eens de urgentie: de Nederlandse bouwsector staat voor de grote uitdaging om te verduurzamen. Dat betekent: circulair bouwen, de energietransitie realiseren en onze leefomgeving klimaatbestendig maken. Het congres Gamechangers in de Bouw & Infra richt zich op deze niet-technische component van de veranderopgave die voor ons ligt.

Daarbij komt de harde kant aan bod, denk aan ontwikkelingen op het gebied van aanbesteden, contracten, verdienmodellen, bouw- en beheerprocessen. Maar er is ook aandacht voor de zachte kant: cultuur, houding, gedrag, participatie en verandering.

Op het programma staan onder andere:

  • Een keynote van Petran van Heel, sector banker Bouw bij ABN AMRO Bank N.V. Petran neemt ons mee in zijn visie op hoe circulair denken/doen de bouwketen verandert.
  • Van Faalkosten naar verdienkansen: plenair zullen de resultaten van een onderzoek naar veelbelovende, rendabele trends worden gepresenteerd als het gaat om samenwerking in de bouw & infra.
  • Bernard Wientjes, voorzitter van de Taskforce Bouwagenda zoomt tijdens zijn keynote in op samenwerking bij belangrijke items op de Bouwagenda.

Meer informatie en aanmelden via de website.


Datum / Tijd
13/11/2019
8:00 am-6:00 pm

Adres
CIRCL Amsterdam
Gustav Mahlerplein 1B, Amsterdam
Nederland

Kaart wordt geladen...