Elphi Nelissen
Hoogste tijd voor circulaire bouweconomie
15 juni 2020
circulariteitsschijf tvvl
Zo maak je gebruik van de Circulariteitsschijf
18 juni 2020

In gesprek over de leidraden 2.0 van Platform CB’23

Hoogbouw Nederland

In gesprek over de leidraden 2.0 van Platform CB'23

De actieteams Paspoorten voor de bouw en Meten van circulariteit van Platform CB'23 hebben sinds oktober gewerkt aan 2.0 versies van leidraden voor circulair bouwen. Op 2 juli organiseert Platform CB'23 een online bijeenkomst om de werkafspraken te bespreken.


Categorie: Nieuws
Door: redactie, 15 juni 2020

Wat staat er precies in de leidraden? Welke keuzes hebben de actieteams gemaakt om tot Leidraad 2.0 te komen? Hoe kun je de leidraden in je eigen praktijk toepassen? Dat wordt besproken tijdens het webinar 's ochtends op 2 juli. 's Middags zijn er verdiepingssessies.

Verdiepingssessies

Je kunt kiezen uit verdiepingssessies over het onderwerp Meten van circulariteit en Paspoorten voor de bouw met daar binnen de keuze uit twee opties: A. Inhoudelijk: Welke keuzes zijn gemaakt om tot de Leidraad 2.0 te komen? B. Toepassen: Hoe kunnen we de Leidraad 2.0 implementeren? In totaal zijn er vier sessies waar je uit kunt kiezen. Elke sessie duurt 45 minuten. We richten ons op een groepsgrootte van circa 30 personen per online sessie. We gaan ervan uit dat je kennis hebt van wat er in de leidraden staat en bouwen daarop voort.

Aanmelden

Vier donderdag 2 juli online met ons dat de 2.0 versies zijn afgerond en ga in gesprek over deze werkafspraken voor circulair bouwen! Meld je vóór 23 juni aan voor het webinar in de ochtend en geef aan van welk(e) onderwerp(en) je een online verdiepingssessie bijwoont. Je ontvangt een week van tevoren inloggegevens voor het webinar en de indeling van de verdiepingssessies.

Bron: Platform CB'23