startsein aanleg Innovatiestrook A58
Innovatiestrook A58 wordt testlocatie voor duurzame wegenbouw
13 oktober 2021
Voorzitter van Groene Huisvesters Karo van Dongen
Oproep voor circulariteit met roadshow langs woningcorporatiebestuurders
18 oktober 2021

Enquête over belemmeringen bij circulair ondernemen

circulair bouwen

Enquête over belemmeringen bij circulair ondernemen

Versnellingshuis Nederland Circulair vraagt jaarlijks ondernemers naar hun ervaringen met circulair ondernemen. Vanuit Het Versnellingshuis zien ze structureel dezelfde soort belemmeringen. Waar zitten jouw uitdagingen? Waar moet wat jou betreft als eerste ingegrepen worden? De resultaten worden meegenomen in de jaarlijkse Rode Draden-notitie.


Categorie: Nieuws
Door: redactie, 14 oktober 2021

Zolang je werkzaam bent in een bedrijf met activiteiten ergens op de R-ladder, dan zijn we benieuwd naar je ervaringen. Wil jij die met ons delen? Het invullen van de enquête kost je ongeveer 10 minuten en is anoniem.

De enquête kun je hier invullen.

Wat er gebeurt met de uitkomsten

Het Versnellingshuis schrijft de resultaten op in onze jaarlijkse Rode Draden-notitie. Die publiceren we in februari 2022 tijdens de Week van de Circulaire Economie.

Het afgelopen jaar is deze notitie meegenomen in het Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie. In deze formele brief benoemt het kabinet op welke manier ze met de bevindingen aan de slag gaat. De stem van circulaire bedrijven wordt zo dus echt gehoord.

Meer weten?

Neem contact op met Mark Beumer, programmamanager van het Kenniscentrum Versnellingshuis Nederland Circulair: mark@versnellingshuisce.nl.

Bron: Versnellingshuis Nederland Circulair