Circulaire Bouweconomie in special edition Stadsblad Cirkelstad
28 oktober 2019
Circulaire en duurzame gevelinnovaties gezocht
31 oktober 2019

Inschrijvingen voor Circular Awards 2020 geopend

Inschrijvingen voor Circular Awards 2020 geopend

Tijdens de Week van de Circulaire Economie, van 3 tot 7 februari 2020, worden de Circular Awards 2020 uitgereikt. In drie categorieën zoekt Versnellingshuis Nederland Circulair! in samenwerking met het programma ‘Nederland Circulair in 2050’ van de Rijksoverheid naar iconische en innovatieve circulaire projecten.


Categorie: Nieuws
Door: redactie, 29 oktober 2019

Er is een categorie voor bedrijven (Circular Award Business) en voor (semi-)publieke instellingen (Circular Award Public). Daarnaast is er nog de Eervolle Vermelding voor circulaire burgerinitiatieven. Bekijk de specificaties per categorie.

De twee vakjury's beoordelen de inzendingen op vier criteria: circulariteit, schaalbaarheid, samenwerking en businessmodel. Inschrijven voor de Circular Awards kan tot en met 10 januari 2020 via de website van het Versnellingshuis Nederland Circulair!

De Week van de Circulaire Economie geeft een podium aan bedrijven en instellingen die circulaire voorlopers zijn. Goede voorbeelden worden getoond, circulaire voorlopers ontmoeten elkaar, circulaire zoekers kunnen aan de slag met concrete handvatten, aldus de organisatie.