Bronnen: GWW

Hieronder vindt u verwijzingen naar bronnen over sector: GWW. Zowel naar verhalen op deze site als naar externe bronnen.
Gebruik de filters om uw keuze te verfijnen.

  • Topic

  • Sector

  • Doelgroep

  • Genre

  • Tag

  • Filter verwijderen

330 bronnen gevonden

Verkenning juridisch instrumentarium informatiestromen

Onderzoek naar alternatieve instrumenten die in dezelfde informatiebehoefte als een materialenpaspoort kunnen voorzien.

Materialenexpeditie GWW

Actieonderzoek naar praktijkervaringen met materialenpaspoorten in de GWW.

Integrated approach to tendering process.

Experiences of front-runners and living labs for the design of the procurement and tendering process to realise circular bio-based ambitions.

Een integrale aanpak van het aanbestedingsproces

Ervaringen van koplopers en living labs voor het inrichten van het inkoop- en aanbestedingsproces om circulaire biobased ambities waar te maken.

Circulair bouwen: negen verhalen in beeld en woord

Doel van de beeldverhalen is om de dialoog over circulair ondernemen te voeden en om te leren van de manier waarop de negen bedrijven kansen benutten en met belemmeringen omgaan.

Koplopers wijzen de weg naar ultiem duurzaam asfalt

Met een prijsvraag en een koploperaanpak geeft Rijkswaterstaat een extra boost aan de verduurzaming van de asfaltsector.

Stappenplan: Inkopen met de MKI

Deze vernieuwde handreiking helpt publieke opdrachtgevers bij het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. De publicatie biedt (nieuwe) inzichten om de MKI als hulpmiddel en sturingsinstrument te integreren in inkooptrajecten.

Circulair werken bij de A1 Apeldoorn-Twello

Rijkswaterstaat wil vanaf 2030 circulair werken in al zijn infraprojecten. Dat gebeurt al op allerlei plekken, zoals bij het groot onderhoud van de A1 tussen Apeldoorn en Twello. Van de geluidschermen tot het asfalt.. alles kan worden hergebruikt!

Roadmap CO₂-reductie voor cement en beton in Nederland

In deze roadmap zetten we alle reductieinitiatieven van de cementindustrie voor Nederland op een rij. Daarnaast beschrijven we de geschatte emissiereducties van de aangrenzende sectoren in de betonketen.