Scan

Bronnen: Scan

Hieronder vindt u verwijzingen naar bronnen over genre: Scan. Zowel naar verhalen op deze site als naar externe bronnen.
Gebruik de filters om uw keuze te verfijnen.

  • Topic

  • Sector

  • Doelgroep

  • Genre

  • Tag

  • Filter verwijderen

8 bronnen gevonden

Circularity Check

De Circularity Check is een online self-assessment van ongeveer 60 vragen die een circulariteitsscore bepaalt voor een specifiek product of dienst.

Circle Assessment

De Circle Assessment is een online tool voor (onderdelen van) bedrijven die een score oplevert op zeven sleutelgebieden van de
circulaire economie.

Circularity Calculator

De Circularity Calculator bepaalt een score van 0 tot 100% voor de circulariteit van producten. De tool geeft inzicht en opties voor een
nieuw productontwerp en businessmodellen.

Cradle to Cradle-certificering

De certificering Cradle to Cradle geeft een maat voor de circulariteit van een product op een getrapte schaal van ‘Bronze’ tot ‘Platinum’.

Metabolism Analysis

Metabolic ontwikkelt tools rondom circulariteit die complexiteit reduceren en key metrics en information flows in beeld brengen.

PRP

PRP is zowel een methodologie als instrument om circulair inkopen en aanbesteden mogelijk te maken. De module ReNtry genereert paspoorten voor componenten, materialen en grondstoffen.

Madaster Circularity Indicator

Op basis van een materialenpaspoort bepaalt de Madaster Circularity Indicator het circulariteitsniveau van een gebouw tussen 0 en 100%.

Circular IQ

De software van Circular IQ meet de circulaire prestaties van producten en de materialen die erin zitten.